Když tady byl Haru - Dustin, Thao (Yoli, 2025)
Po smrti nejlepšího kamaráda si Erik Ly v hlavě vytváří imaginární scénáře, které mu pomáhají vyrovnat se se smutkem. Vtom se ale jeden z nich uskuteční - do jeho života se vrátí kluk, kterého loni v létě potkal v Japonsku. Haru Tanaka zkrátka zničehonic nakráčí do kavárny a posadí se vedle něj. Problém je v tom, že ho nikdo jiný nevidí. Erik má konečně někoho, kdo je mu blízký, a už se na světě necítí tak sám. Jenomže čím víc času s Haruem tráví, tím víc ho pálí otázka, co je skutečné a co si jen představuje. A jakmile se mu začne vymykat z rukou všechno, co v životě považoval za jisté, musí se postavit realitě čelem. A to i za cenu toho, že o Harua navždy přijde.
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti