Lili Větroplaška a osamělé morče - Tanya, Stewnerová (Pikola, 2024)
Kdo o sobě může tvrdit, že umí mluvit se zvířaty? No přece Lili Větroplaška! Tentokrát jí její superschopnost pomůže rozveselit smutné morčátko, kterému schází jeho zvířecí kamarád. O jaké zvíře se ale vůbec jedná? A podaří se ho zachránit ze spárů nafrněné rodiny, do které patří i ten nejvíc namyšlený kocour v celém okolí?
Keywords: Beletrie pro děti; Příběhy, deníky