Angličtina pro lamy - Ladislav, Čech (Universum, 2024)
Angličtinář s mnohaletou praxí napsal knížku o anglickém jazyce, která je vtipná, a přitom poučná. Oslovit může nejen věčné začátečníky, ale i studenty, kteří mají potíže s tradičními učebnicemi nebo si prostě chtějí něco ujasnit. V krátkých kapitolkách je formou vyprávění a příběhů s mnoha příklady podán ucelený přehled gramatických jevů od úrovně A1 po B2 s důrazem na obvyklé chyby českých studentů. Pro čtenáře od 12 let.
Keywords: Jazyky; Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti; Angličtina; Čtení s poučením