Pečovatelství 2. díl Učebnice pro obor sociální péče - Mlýnková, Jana (Grada, 2010)
Moderní přehledná učebnice pečovatelství pro žáky středních sociálních škol oboru sociální péče - pečovatelská činnost zpracovává témata probíraná v předmětu pečovatelství, poskytuje vědomosti a dovednosti potřebné pro zajišťování přímé péče a osobní asistence klientům, pro podporu jejich soběstačnosti a sociální aktivizaci. Druhý díl je již specificky zaměřen, předkládá informace, jak pečovat o klienty s určitým handicapem.
Keywords: Sociálně zdravotnický pracovník