Povídky zednářské lóže - Kipling, Rudyard (Machart, 2014)
Zkrácené vydání souboru povídek slavného britského spisovatele, pocházejících z roku 1926, čerpá z mysteriózní atmosféry zednářského prostředí, které Kiplinga po celý život přitahovalo a inspirovalo.
Keywords: Světová klasika