Na vrcholu 2: Zamilovaný muž - Laurelin, Paigeová (Ikar, 2023)
Scott Sebastian je lhář.Což sedí, protože já jsem taky lhářka.Přesto pro mě není v jeho blyštivém světě polopravd místo.Teď, když jsou všechna naše tajemství odhalena, bych se měla přestat snažit. To, co jsem se dozvěděla, by mě mělo odradit. Nemůžu přece dál toužit po zamilovaném muži, když žena, do které je zamilovaný, nejsem já.Sebastianovým však není snadné se vymanit. Už vím, že tohle město patří jim. Ale co jejich syn? Patří jim také?
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány