Dar 1 - Stefanos, Xenakis (Esence, 2023)
Neúprosné tempo pracovního dne. Nekonečné a nepřekonatelné seznamy úkolů. Neustálý pocit rozptýlení a izolace. V našem stále složitějším světě se opravdová spokojenost nikdy nezdála být tak vzdálená. Tato kniha je zásadním lékem pro dnešní dobu. Autor se s vámi podělí o nový pohled, díky němuž on sám našel cíl a smysl v každodenních životních okamžicích. Xenakis dokazuje, že radost je možné nalézt i na těch nejjednodušších a nejméně očekávaných místech.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace