Zvěrolékařka 2: Velké naděje - Sarah, Larková (Ikar, 2023)
Po útěku z Německa na Nový Zéland se Nellie a Maria se svými rodinami konečně dostávají do bezpečí. Obě zvěrolékařky si v hřebčinci Gerstorfových otevřou ordinaci. Počáteční štěstí však netrvá dlouho. Důsledky světové hospodářské krize dolehnou až sem a dvě rodiny se už nemohou uživit provozem ordinace. Situace obě přítelkyně donutí vydat se rozdílnými cestami. A pak do jejich osudů zasáhne druhá světová válka...
Keywords: Společenské vědy, historie; Historické romány