Požitkářka - Marcela, Mlynářová (Brána, 2022)
Jak už jsme u Marcely Mlynářové zvyklí, i tato knížka s názvem Požitkářka nabízí úsměvné zážitky a neobyčejné postřehy z obyčejného života. Díky tomu, že popisuje svým originálním a vtipným způsobem události většině z nás blízké, získala si tato autorka zvláště mezi čtenářkami nezměrnou oblibu.Kniha je vyzdobena půvabnými ilustracemi Terezy Budilové.
Keywords: Beletrie; Společenské romány