Šuplík plný Zappy - Dorůžka, Petr (Volvox Globator, 2016)
Nové, rozšířené vydání legendární knihy Petra Dorůžky po téměř dvaceti letech! Invenčně psaná umělecká biografie amerického hudebníka přibližuje a komentuje jeho tvorbu a názory. Doplněno o nové kapitoly. Bohatý fotografický doprovod, seznam literatury a diskografie.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy