Odvážná - Lauren, Roberts (Yoli, 2025)
Mírnou Adenu a bojovnou Paedyn svedl osud dohromady už v dětství a od té doby jsou nerozlučné. Vždycky si kryly záda a chránily svůj domov ve slumech Kořistné. Teď ale Paedyn - která patří k Obyčejným - vybrali do Očistných zkoušek, což pro ni znamená téměř jistou smrt. Adena zůstala v Kořistné sama a musí se naučit bránit. Po neúspěšném pokusu o krádež ji zachrání neznámý muž z trhu. Makova záhadná minulost a utajovaná moc ho odlišují od ostatních nižších Elit. Společně utvoří tým, aby mohli své milované vidět před Zkouškami, a jejich životu nebezpečná mise prověří sílu jejich loajálnosti i lásky.
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti