Šampion Patrik Kincl - MMA mi zachránilo život - Libor, Kalous (Universum, 2023)
Boj ho provází celý život. V době dospívání to byly i bitky mimo sport. K tomu na čas také život za vězeňskou zdí. Špatné roky. Patrik Kincl se rozhodl, že změní svůj život, rozhodl se pro sport, vybral si MMA, kam se za roky dřiny a poznávání světa probojoval až na vrchol. Dnes patří mezi 50 nejlepších na světě ve své váze, je šampionem organizace OKTAGON MMA, je jedním z nejvýraznějších českých sportovců. Všechno přitom mohlo být úplně jinak. Stál na hraně, kde mu jedno špatné rozhodnutí mohlo ovlivnit celý život...
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Sporty