Stranou - Daňhelová, Lenka (Machart, 2014)
Antologie, mapující pět let festivalu "Stranou - evropští básníci naživo", zahrnuje čtyřiapadesát českých i zahraničních autorů, vynikajících básníků, spisovatelů a hudebníků i výtvarných umělců. Ojedinělý a rozsáhlý výbor jedinečných a ve svých zemích velmi ceněných autorů vychází u nás v této podobě vůbec poprvé.
Keywords: Poezie