Společně celým dnem - Antti, Ervasti (Pragma, 2022)
S řadou chlupatých kamarádů, kteří budou vašimi průvodci, zjistíte, jak se vypořádat s každodenními problémy od pondělního rána přes nízké sebevědomí, vyhoření až po napětí na pracovišti. Tato kniha kombinuje humor, vřelost a moudrost a poskytuje praktické rady, které vám pomohou lépe sladit pracovní a soukromý život a zvládnout výzvy a požadavky moderního života. Kniha volně navazuje na titul Chvíle pro sebe od stejného autora.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace