Bojovník Nezdolná: Kniha čtvrtá - Karen, Lynch (Yoli, 2024)
Nikolas patří k nejlepším bojovníkům mezi Mohiry. Téměř dvě stě let chrání lidstvo před démony chodícími po zemi, stal se legendou. Svým lidem je uctíván a jako neporazitelný bojovník je připravený na cokoliv. Dokud se neobjeví ona. Při rutinní práci v Maine Nikolase zvrat osudu přivede k osobě, již nečekal - jeho družce. Sara se nepodobá nikomu, koho v životě potkal. Je krásná, temperamentní a vzbuzuje v něm touhu, zatímco její nevinnost a zranitelnost v něm podněcují potřebu ji ochraňovat. Od chvíle, kdy se s ní setká, myslí jen na to, jak ji udržet v bezpečí, přestože Sara se jeho pomoci zarputile brání. Sařin příběh už znáte. Teď ho můžete prožít znovu, očima jejího bojovníka. Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti