Tajnůstkáři - Sandra, Brown (Kalibr, 2023)
Arden Maxwellová by ráda věděla, kam se poděl její otec, který byl před dvaceti lety spolupachatelem téměř dokonalé loupeže půl milionu dolarů. Aby přišla záhadě na kloub, rozhodne se vrátit do rodinného domu u tajemného jezera Caddo. Netuší však, že dva otcovi tehdejší kumpáni - válečný hrdina a zkorumpovaný okresní prokurátor - bedlivě sledují každý její krok. Nový detektivní román Sandry Brown, v němž opět nechybí napětí, tajemství, ale ani milostná zápletka.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory