Vlastní zákon - Dalibor, Boubín (Laser, 2023)
I na malých městech a v klidném sousedství dochází ke krutým zločinům. Ne vždy je vidíme a ne vždy je odhalí policie. Přesto je tu někdo, kdo může dát věci do pořádku. I když to bude bolet. Ideálně ty špatné, ale není to podmínkou.Drsný příběh z českého prostředí.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory