Chalupářkou z donucení - Marcela, Mlynářová (Brána, 2021)
Nejedna žena po rozvodu zůstala sama s dětmi a každá, která to zažila, ví, že to není žádný med. Populární autorka řady úspěšných titulů v této knize s humorem sobě vlastním líčí příhody, slasti a strasti rozvedené ženy se třemi dětmi, která se sama pustila do budování rekreačního objektu, kde by mohla trávit víkendy hrabáním v zemi a úklidem poté, co celý týden gruntovala doma v bytě.
Keywords: Beletrie; Humor, satira; Společenské romány