Co skrýváme před světem - Lucy, Score (Ikar, 2024)
O policejním veliteli Nashi Morganovi se mezi místními tradují dvě věci: je to správňák a jeho zadek v uniformě představuje něco jako knockemoutský poklad. Když však právě jeho při přestřelce zasáhly dvě kulky, kromě jeho těla zranily i jeho nitro. Jižanské kouzlo, kterým vždycky oplýval, zastínily panické ataky a noční můry. Byť se vůbec necítí ve své kůži, nehodlá se nikomu se se svými problémy svěřovat. Nashova nová sexy sousedka Lina Solavitová ale není slepá a všimla si, že ho něco trápí. A ačkoli zpravidla nemá ráda, když se jí někdo dotýká, zrovna u něj jí to kupodivu zas až tak nevadí. Jenže i Lina má svá tajemství, a pokud Nash zjistí pravdu o tom, proč se ve městě objevila, rozhodně jí to neodpustí...
Keywords: Romantika, romány pro ženy