Lili Větroplaška: Žirafy nepřehlédneš! - Tanya, Stewnerová (Pikola, 2024)
Lili se díky svému kamarádovi Lukášovi tentokrát podívá až do Namibie. Čeká tam na ni nádherný svět divokých afrických zvířat. Je nadšená z úchvatné krajiny i možnosti na vlastní oči spatřit exotická zvířata. Pak ale zjistí, že se na farmě, kde jsou ubytovaní, organizují i lovecké výpravy! Smrtelné nebezpečí navíc hrozí i žirafě, s níž se právě spřátelila. Dokáže ji Lili s přáteli zachránit?
Keywords: Beletrie pro děti