Lindsey Vonnová - Můj příběh - Lindsey, Vonnová (Universum, 2023)
Vůbec první autobiografie nejuznávanější lyžařky všech dob odhaluje její dosud nevyprávěné osobní příhody, její boj s depresemi i odvážná rozhodnutí, která Lindsey Vonnové pomohla překonat problémy na sjezdovkách i mimo ně.Během své bohaté kariéry pohledná Američanka vyhrála 82 závodů Světového poháru, posbírala tři olympijské medaile a sedm z mistrovství světa.Lindsey nabízí fascinující pohled na neúnavnou honbu za svými limity, při jejichž dosahování tlačila své tělo až za hranici únosnosti. Tato ikonická odvaha a vytrvalost jí sice pomohly k řadě vítězství, ale vyžádala si svou daň - samozřejmě fyzickou, ale také psychickou. Kniha tak je inspirativním pohledem na její těžce vybojovaný úspěch a zároveň upřímným zhodnocením obětí, které na své cestě musela přinést.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy