Na chalupě s moderním fotrem - Dominik, Landsman (Ikar, 2020)
Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, už nám vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená. Opravdová dovolená je třeba výlet k moři do Bulharska, jak nám to popsala druhá polovina rodičovského páru, Dominikova žena Nataša. Nyní se ke slovu dostává ten nejdůležitější - syn Čeněk. To je totiž jediný člen rodiny, který má na chalupě alespoň trochu času, protože všichni ostatní jsou zaměstnaní hraním golfu, sklízením sousedovy úrody, případně prací s izolepou. A o výsledky svého soustředěného a naprosto objektivního pozorování se s námi neváhá podělit.
Keywords: Humor, satira; Společenské romány