Americký milostný experiment - Elena, Armas (Ikar, 2024)
Nový román od autorky bestselleru Láska po španělsku! Rosie Grahamová má problém. Vlastně hned několik. Právě dala výpověď v práci, aby se naplno mohla věnovat spisovatelské kariéře. Své rodině to zatím neřekla, a teď má navíc děsný tvůrčí blok. Všechno se na ni sype. A to doslova. V bytě se na ni dokonce zřítil strop. Naštěstí má náhradní klíč k loftu své nejlepší kamarádky Liny, která je zrovna na líbánkách. To však vůbec netuší, že její útočiště už zabral někdo jiný. Lucas. Linin bratranec, kterého Rosie už několik měsíců tajně stalkuje na Instagramu - je zkrátka neodolatelný. Prochází se po bytě jen v ručníku, poťouchle se usmívá, má sexy přízvuk, vaří a má zajímavé nápady. Nabídne totiž Rosie, že jí pomůže získat zpět inspiraci. Zdá se, že Rosie má všechno pod kontrolou, ale Lucasův pobyt se krátí...
Keywords: Romantika, romány pro ženy