Mechanika lásky - Alexene, Farol, Follmuth (Yoli, 2023)
To poslední, nad čím by Bel chtěla přemýšlet, je budoucnost. Přihlášky na vysokou? Nechte se vysmát. Mimoškolní aktivity? To určitě. Pak se ale ve škole projeví její nadání pro robotiku, a Bel tak musí začít docházet na robotický seminář. Je to povinné, a co hůř, spolužáci z robotiky ji úplně ignorují. Kapitán týmu Teo se domnívá, že Bel by mohla být zajímavým přínosem, zvlášť teď, když se všichni připravují na celostátní soutěž - dokud nedojde na první výměnu názorů. Bel je totiž nějaká soutěž úplně ukradená, zatímco Teo nežije pro nic jiného. Jsou jako z jiných světů. Pak se ale mimoškolní aktivity začnou protahovat dlouho do noci, a oni si začnou uvědomovat, jak dobře se vzájemně doplňují...Vtipná a chytrá romance od autorky světoznámé Atlasovy šestky.Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti