Karanténa s moderním fotrem - Dominik, Landsman (Ikar, 2021)
Moderní fotr, Čeněk a Nataša v karanténě!To si takhle jednoho prosluněného odpoledne dá někdo v Číně na stojáka u stánku netopýra na loupačku a za pár měsíců, na opačné straně zeměkoule, jste vy zavření doma, protože venku číhá smrt, šijete roušky a krotíte vášně hyperaktivního školáka, jehož vzdělání částečně padlo na vás - školy jsou totiž zavřené. A vy postupně začnete nenávidět všechny členy domácnosti, což je praktické, protože se s nikým jiným nestýkáte (ostatně ani nemůžete) a den za dnem, respektive měsíc za měsícem v televizi sledujete stále nového a nového ministra zdravotnictví, kterak se stále stejným premiérem v zádech národ informuje, že následující tři týdny budou klíčové. A tak začnete nenávidět i všechny ostatní... Mezitím samozřejmě sem tam krátká a matoucí okénka rozvolnění a optimismu. Best in Covid - Made in Česko!
Keywords: Humor, satira