Právní minimum pro sestry Příručka pro praxi - Vondráček, Lubomír (Grada, 2009)
Zcela nová, moderní a ucelená příručka je vytvořena na základě nové legislativy a je určena sestrám, studentům i vyučujícím, kteří přicházejí do styku s nemocnými a jejich rodinami. Po přečtení knihy čtenáři získají orientaci v právních předpisech v oblasti zdravotnictví, najdou zde odpovědi na otázky týkající se jejich právní zodpovědnosti při výkonu povolání a budou znát své povinnosti, ale i svá práva.
Keywords: Právo; Teoretické obory