Loutkář - Daniel, Cole (Kalibr, 2024)
Od případu Hadrového panáka uplynulo osmnáct měsíců. Hrůza z něj se stále vznáší nad Londýnem, detektiv Wolf zmizel. A jeho kolegyně seržantka Emily Baxterová čelí další sérii nezvyklých vražd - jejich oběšené oběti mají na hrudi vyřezáno slovo "NÁVNADA". Stejně označená těla se začnou objevovat také v New Yorku a do vyšetřování se tak vloží i speciální agenti FBI Damien Rouche a Elliot Curtisová. S přibývajícími mrtvolami stoupá tlak médií. Stopy vedou k dvojici psychiatrů, k nimž zavraždění docházeli, ale ti jsou nalezeni rovněž mrtví - a na hrudi mají vyřezáno slovo "LOUTKA". Kdo však tahá za nitky?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory