Perly v botě - Jakub, Kohák (Ikar, 2023)
Nejvíc kůl spisovatel na české literární zahrádce není nikdo menší než čestný habán Jakub Kohák. Tento čarostřelec, kmotr papaboxu, zasloužilý tvářník a majitel hanbostřílu předkládá všem milovníkům kvalitní četby své perly - humorné příběhy a postřehy ze života, které vycházely jako fejetony v deníku Metro v letech 2019-2023. Kniha tím volně navazuje na předchozí tituly Svět podle Koháka (Kůly v plotě 0.5) a Kůly v plotě.
Keywords: Humor, satira