Královna dvou tváří - Nick, Martell (Laser, 2023)
Michael Kingman si myslel, že jeho čas se naplnil. Ale katova sekera nedopadla - místo toho čeká na mladíka vyhnanství. A to ve chvíli, kdy odhalil pravdu o komplotu, který kdysi zničil jeho otce a rodinu. Jenže nemá žádné důkazy a sám je nyní považován za královraha. Jeho hlavu chce jak Zkažený princ, tak jeho sestra, nová královna. Ti, kdo mu měli stát po boku, volají po jeho krvi. A poslední spojenci skrývají svá vlastní tajemství. Ve službách nebezpečného žoldnéře možná odhalí pravdu, ale spíš dřív zemře - stejně jako království, které jeho rodina po generace chránila.
Keywords: Sci-fi, fantasy