Cvičení s měkkým míčem - Muchová, Marta (Grada, 2010)
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad. Nejen ženám se zájmem o pohodlné cvičení doma, ale i instruktorům fitness aktivit a rehabilitačním pracovníkům přinášíme novou publikaci, v níž se spojuje cvičení pro zdraví i pro zlepšení fyzické kondice. Malý měkký míč nabízí široké možnosti využití při rozvoji a udržování funkčního pohybového systému. Autorky vás nejdříve naučí, jak správně sedět a stát, a následně vás seznámí s 91 podrobně popsanými cvičeními, rozdělenými podle polohy jejich provedení. Samostatné kapitoly jsou věnovány posílení svalů pánevního dna a výběru a specifikům cvičení ve zralém věku.
Keywords: Fitness a kondice