Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy - 2. ročník 2. díl - Kelnarová, Jarmila (Grada, 2009)
Druhý díl učebnice ošetřovatelství pro 2. ročníky je jako jediná učebnice na trhu připravena přímo pro žáky oborů na SZŠ. Navazuje na 1. díl pro 2. ročník a zahrnuje náročnou látku se všemi tématy, která musí žák v průběhu 2. ročníku zvládnout. Je zpestřena fotografiemi a obrázky, kontrolními otázkami pro opakování a výčty kompetencí. Stejně jako učebnice pro 1. ročník je doplněna pracovními sešity, které slouží k procvičení a upevnění znalostí.
Keywords: Ošetřovatelství a první pomoc