Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty - 2. ročník 1. díl - Kelnarová, Jarmila (Grada, 2009)
Moderní učebnice ošetřovatelství je koncipována pro výuku žáků oboru zdravotnický asistent na středních zdravotnických školách. Je určena 2. ročníkům studia a navazuje na úspěšnou učebnici ošetřovatelství pro 1. ročník. Zahrnuje náročnou látku se všemi tématy, které budoucí zdravotnický asistent musí v průběhu 2. ročníku studia zvládnout. Učebnici bohatě doplňují fotografie a obrázky, kontrolní otázky pro opakování a kompetence pro práci zdravotnického asistenta.Tak jako učebnice pro 1. ročník je i tato publikace doplněna další učební pomůckou - pracovními sešity, které slouží k procvičení a upevnění znalostí získaných při výuce předmětu ošetřovatelství a k upevnění mezipředmětových vztahů.
Keywords: Ošetřovatelství a první pomoc