Smrt na plese - Verity, Bright (Kalibr, 2024)
Nesmírně zábavná detektivka plná záhad a intrik pro fanoušky Agathy Christie či Panství Downton! Lady Eleanor Swiftová, pozoruhodná dobrodružka a amatérská vyšetřovatelka, si dává pauzu v pátrání. Má totiž mnohem větší problémy: Není moc zdatná tanečnice, nemá co na sebe a je očekávána na maškarním plese v sídle svého nového nápadníka Lance Langhama. Obklopená hosty v maskách a znepokojující spoustou peří pátrá po nějaké důvěrně známé tváři. Jak stoupá po hlavním schodišti za povědomým párem dlouhých nohou, nepochybuje, že kráčí za mužem svého srdce. Když však otevře dveře, spatří úděsný výjev: Lance stojí nad mrtvým plukovníkem Puddifootem, hrozivě máchá stříbrným svícnem a trezor zeje dokořán. Přesto Eleanor dospěje k přesvědčení, že její milý nic nespáchal, a zatímco je uvězněn, rozhodne se jeho jméno očistit.
Keywords: Krimi, detektivky