Nízký tlak - Sandra, Brown (Kalibr, 2024)
Bellamy bylo pouhých dvanáct let, když přišla její sestra Susan násilně o život. Teď, o osmnáct let později, napsala o sestřině vraždě knihu. Vydala ji pod pseudonymem, ale investigativní bulvární novinář odhalil její identitu a Bellamy se záhy stala terčem pozornosti pomstychtivého útočníka. Pokud chce mladá žena svého pronásledovatele identifikovat, bude se muset postavit duchům své minulosti a vypořádat se nejen se složitým pletivem rodinných vztahů. Přesto se nehodlá zastavit, dokud se jí nepodaří Susanina vraha odhalit.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory