Holka mých snů - Rachael, Lippincottová (Yoli, 2023)
Alex je svéhlavá, trochu chaotická a ráda flirtuje. Zkrátka ví, jak získat dívku svých snů. Udržet si ji... to už je horší. Molly má ve svém životě všechno pod kontrolou, tedy kromě své společenské neobratnosti. A toho, že je bezhlavě zamilovaná do neuvěřitelně skvělé Cory Myersové. Háček je v tom, že s ní vlastně ještě nemluvila. Alex a Molly rozhodně nejsou z jednoho těsta, ale když se Alex, čerstvě po ošklivém rozchodu, dozví o Mollyině tajné lásce, uvědomí si, že by přece jen mohly mít společný zájem. Alex se nabídne, že pomůže Molly získat vysněnou dívku, a tím současně dokáže své expřítelkyni, že není jen sobecká koketa. Přestože je Alex tím posledním člověkem, kterému by Molly věřila, nemůže popřít, že má na rozdíl od ní s randěním zkušenosti. Když se společně pustí do plánu, jak přimět své vyvolené, aby se do nich (znovu) zamilovaly, začnou obě uvažovat, jestli náhodou nevzkvétá ještě jiná láska... Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti