Vlak v 6:20 - David, Baldacci (Kalibr, 2023)
Spiknutí, korupce a vraždy aneb akční thriller No. 1 dle New York Times!Každý den si Travis Devine oblékne levný oblek, vezme si kufřík z umělé kůže a v 6.20 nasedne na příměstský vlak, aby odjel na Manhattan, kde pracuje jako analytik v nejprestižnější investiční firmě ve městě. Z okna vlaku hledí na honosné domy nejbohatších lidí a sní o tom, že se k nim přidá. Jednoho rána však jeho nudnou rutinu naruší anonymní e-mail: Je mrtvá.Devineova kolegyně a bývalá přítelkyně, byla nalezena oběšená - zřejmě spáchala sebevraždu. A kromě toho jistá nepříjemná návštěva Devina vydírá, že pokud se nezúčastní tajného vyšetřování ve své firmě, vyplave na povrch nehezké tajemství z jeho minulosti v armádě...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory