Dětská hra - Danielle, Steel (Ikar, 2023)
Kate Morganová, seniorní partnerka prestižní newyorské advokátní kanceláře, nemůže být na své tři dospělé děti hrdější. Tamara, Anthony a Claire navštěvovali skvělé školy, zvolili si úžasné profesní dráhy a jejich otec by na ně jistě byl pyšný. Kate, která je po smrti manžela už léta svobodnou matkou, má svou rodinu, kariéru, a dokonce i své vlastní emoce pevně na uzdě a nikdy si nepoložila otázku, jestli své děti skutečně zná... nebo zda jsou naděje, které do nich vkládá, ty správné a zda si je přejí. Teď se to má dozvědět.
Keywords: Romantika, romány pro ženy