Škola inline bruslení krok za krokem - Mišičková, Lenka (Grada, 2009)
Chcete být in? Pak neváhejte a vstupte do magického světa inline bruslení. Bohatě fotograficky vybavená kniha je průvodcem pro rodiče, učitele, instruktory a všechny, kteří si jízdu na kolečkách oblíbili. Provede vás prvními kroky na inlinech a poradí, jak je učit zábavnou formou. Autorka, dlouholetá instruktorka inline bruslení a zakladatelka Inlinesports letní školy pro mládež, se zaměřila především na začátečníky a děti, ale její rady mohou být vhodnou pomůckou i pro všechny zájemce bez rozdílu věku, kteří by si tento zajímavý sport rádi vyzkoušeli. Populárně napsaná publikace klade důraz především na bruslařské začátky - koupi bruslí, první kroky na neklouzavém a klouzavém povrchu, které jsou pro podchycení zájmu dětí a začínajících bruslařů nejdůležitější. Obsahem knihy jsou také hry a cvičení prováděné zábavnou formou.
Keywords: Děti a sport