Star Trek: Epilog osudu 2/3 - James, Swallow (Laser, 2024)
Budoucnost válčí s minulostí. Zatímco nelítostný nepřítel šíří po Galaxii strach a zanechává za sebou spoušť, kapitán Sisko a vedek Kira sdílejí děsivou předtuchu nezastavitelné apokalypsy. Jean-Luc Picard je nucen vzít věci do vlastních rukou a naverbovat do zoufalého boje všechny důvěryhodné spojence. Na hořící obloze soustavy Bajor hrozí smrtící konfrontace miliardě světů - ale cenou za přežití je čin, který přesahuje všechny rozumné meze... Od autora bestsellerové série Nomád.
Keywords: Sci-fi, fantasy