Odpověď - Allan, Peas (Esence, 2024)
Tato příručka od autorů několika mezinárodních bestsellerů vám ukáže, jak od života získat to, co chcete, a jak překonávat překážky, které se vám staví do cesty. Dozvíte se, jak převzít vládu nad svým životem, stát se člověkem, jakým si přejete být, a poradit si se všemi nástrahami života, jakkoli se vám v daném okamžiku zdají obtížné a beznadějně nepřekonatelné. Kniha se zabývá osvědčenými zásadami a postupy vedoucími k úspěchu.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Ostatní