Pohřbení andělé - Patricia, Gibneyová (Kalibr, 2023)
Když Faye Bakerová objeví za zdmi svého nového domu dětskou lebku, je k vyšetřování povolána inspektorka Lottie Parkerová. Dům už léta vlastní rodina Fayeina přítele Jeffa, takže když se Jeff začne chovat podezřele, Lottie zajímá, co by mohl skrývat... A pak jedenáctiletý Gavin najde na nedalekých kolejích dětské kosti. Ty nepatří k nalezené lebce, ale Lottie nemůže tu shodu okolností ignorovat. Má znepokojující předtuchu, a tak si jde promluvit s Faye a zjistí, že nedorazila do práce. Když je pak Fayeino tělo nalezeno nacpané v kufru jejího auta, musí Lottie zjistit, kdo chtěl, aby mlčela. A poté se ztratí Gavin. Faye a Gavina spojují pouze nalezené hrůzné části těla. Ale kdo jsou tyto malé oběti a proč se jejich vrah vrátil? Dokáže Lottie najít odpovědi dřív, než se stane další neštěstí?
Keywords: Krimi, detektivky