Dcery naděje 1 - Maria, Nikolai (Ikar, 2023)
Meersburg, 1917. Romantické staré sídlo na břehu Bodamského jezera je pro Helenu a její sestry místem plným idylických vzpomínek na dětství. Tři roky války si však vybraly svou daň. Navzdory těžkým časům se Helena nevzdává svého snu probudit Lindenhof k novému životu a vybudovat z něj grandhotel. Když se zde nečekaně ubytuje mladý charismatický šlechtic, vyjdou záhy najevo skutečnosti, jež vedou hluboko do Heleniny minulosti, o níž dosud neměla ani tušení...
Keywords: Společenské romány