Jak přežít mateřskou - Šmolka, Petr (Grada, 2011)
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu. Perlu, která vás spolehlivě provede zrádnými úskalími několika náročných životních etap - zejména obdobím mateřské a pozdější rodičovské dovolené, které patří mezi obtížné fáze rodinného života. Dosavadní zvyklosti je třeba náhle přizpůsobit nově vzniklé situaci a přitom se nedostává spolehlivých vodítek. Známý psycholog a manželský poradce vám přináší ty nejúčinnější zásady, jimiž lze některým trápením předcházet, a zároveň popisuje postupy, které vzniklé problémy mírní či odstraňují.
Keywords: Rady pro rodiče; Psychologie pro každého