Tatra 111 historie, vývoj, nástavby, jiné využití - Neumann, Jan (Grada, 2009)
Publikace se věnuje legendárnímu nákladnímu automobilu Tatra 111, jeho konstrukci, použití, typovým odvozeninám, nástavbám i zajímavým užitím jeho částí v jiných vozidlech. Tatra 111 se používala ve velké míře v armádě, zpočátku v německé, potom československé. Jako velký dříč se uplatnila i v civilním sektoru.
Keywords: Retro