151 důvodů, proč necestovat s tátou po Skandinávii - Lucie, Kutrová (Universum, 2024)
Jen si to zkuste představit - jet na měsíc cestovat s tátou. Zavřete oči a přemýšlejte, co všechno byste mohli zažít! Hezké, že? Tak je zavřete znovu a představte si, jakými všemi různými způsoby byste jej zvládli zlikvidovat. Žďuchnout ze skály, zatímco si stěžuje? Pobodat nůžkami na nehty, když komentuje vaše řízení? Udusit omylem ve spánku v domnění, že to chrápe medvěd? Měsíc na dvou metrech čtverečních může způsobit ledacos. Jenomže! On jede i Marvel. A táta nemá rád chlupy všude. Jak to spolu důchodce, třicítka a chlupáč zvládnou? Bude vražda? Bude boj? Nebo bude pohoda? V každém případě jeden z nás přijde na to, že život může být o chlup lepší. Populární cestovatelka s bucketlistem a její husky Marvel tentokrát cestují i s Lucčiným tátou po Skandinávii!
Keywords: Průvodce