Star Trek: Epilog osudu 1/3 - Dayton, Ward (Laser, 2023)
Čas se rozpadá. Nespočet alternativních a paralelních realit je pod útokem - slábnou a hroutí se z nelítostného náporu. Bez zásahu se vesmír řítí do nekonečné propasti entropie. Starý přítel, zocelený dekádami přihlížením této dočasně eskalující katastrofy, hledá pomoc u kapitána Jean-Luca Picarda a posádky hvězdné lodi Enterprise. Apokalypsa může pocházet z jejich budoucnosti, ale lze příčinu najít v minulosti? Pouhá identifikace neznámého protivníka je jen prvním krokem na dlouhé cestě k míru, ale prvotní úspěchy přicházejí za strašlivou cenu. Kolik bude stát finální vítězství je ve hvězdách. A bude mít v budoucnosti, která současnost nebude pamatovat, vůbec nějakou hodnotu?
Keywords: Sci-fi, fantasy