Vývoj dětské řeči krok za krokem 2., aktualizované a doplněné vydání - Kutálková, Dana (Grada, 2010)
Řeč je schopnost, která je dána pouze člověku. Její rozvoj je těsně svázán s rozvojem myšlení, a proto si zaslouží veškerou rodičovskou pozornost. Autorka, zkušená klinická logopedka, seznamuje rodiče se zákonitostmi vývoje dětské řeči a nabízí odborně podložené praktické rady, jak dítěti pomoci ke správné výslovnosti a kultivovanému vyjadřování. V novém vydání nezůstávají stranou ani aktuální témata, jako např. o výuce jazyků, o působení médií (TV, DVD, PC, internet) na rozvoj dítěte.
Keywords: Rady pro rodiče