Kuchařka pro rodiče malých dětí - Gregora, Martin (Grada, 2010)
Kniha z pera předního českého autora volně navazuje na předchozí rádce pro maminky z produkce nakladatelství Grada Publishing - Péče o novorozence a kojence, Péče o dítě od kojeneckého do školního věku a Výživa kojenců. Nyní se zaměřil zejména na výživová doporučení pro děti předškolního věku. Doporučuje, jak vést děti ke správné výživě, uvádí vhodné a nevhodné potraviny určené dětem, nedílnou součástí jsou i problematika obezity a výskyt alergií.
Keywords: Kuchařky; Výživa dětí