Hepatologie - Ehrmann, Jiří (Grada, 2010)
Stěžejní, vysoce odborná publikace v oboru představuje komplexní soubor aktuálních poznatků a informací. Na jejím vzniku se podílelo několik desítek autorů - předních osobností svých oborů. Monografie je určena především specialistům z oborů hepatologie, gastroenterologie a vnitřního lékařství, ale také pro obory chirurgické, infekční lékařství, odborníky z oblasti zobrazovacích metod, patology a odborníky z oblasti aplikovaného výzkumu.Celobarevnou publikaci doplňuje 315 obrázků a 110 tabulek.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie; Interna