Výzva sluneční královny - Nisha, J., Tuli (Yoli, 2024)
Deset dívek a soutěž na život a na smrt. Jen jedna může získat srdce Krále slunce. Lor žije pod nadvládou krále Aurory už dvanáct let. Touží po jediném - pomstít se za všechna příkoří, která ji během té doby potkala a za roky věznění. Kola osudu se roztáčejí a Lor se ocitá v sousedním království mezi devíti Vyvolenými, které mají soutěžit o titul Sluneční královny. Pokud se Lor podaří získat si srdce Slunečního krále, získá nejen svobodu, ale konečně i kýženou odplatu. Jenomže Lor nemá ve Výzvě sluneční královny co dělat a ostatní Vyvolené to vědí. Nezastaví se před ničím, aby Lor ze hry eliminovaly. A výhra se tak pro Lor stává otázkou života a smrti. Doporučený věk 17+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti